Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Pricewise.nl

€19.50 korting bij Pricewise.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Pricewise.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

PrizeWize is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de marktleiders in Nederland op het gebied van het (prijs-)vergelijken van diensten. PrizeWize is de vergelijkingssite voor dienstenmarkten: energie, internet/tv/telefonie en schade- en zorgverzekeringen, voor de consument en mkb’er. Met een transparant en onafhankelijk vergelijkingssysteem, zorgt PrizeWize ervoor dat de bezoeker zonder twijfel altijd het beste advies krijgt, wat voor zijn situatie en wensen het beste is.

De missie van PrizeWize is om de klant (consument en mkb) te helpen met het maken van de beste keuze voor zijn energiecontract, internet/tv/telefonie abonnement of schade- en zorgverzekering. PrizeWize wil de klant van genoeg en heldere informatie voorzien zodat hij zonder twijfel een gegronde keuze kan maken. Mocht de klant na de overstap nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan zijn de medewerkers van PrizeWize er om hen te ondersteunen.

Onderscheidend Vermogen
PrizeWize heeft een conversie die 150% hoger ligt dan de conversie van concurrenten. Dit komt hoofdzakelijk door hetgeen waarin PrizeWize zich onderscheidt van andere.

• Laagste Prijsgarantie
• Exclusieve kortingen, enkel mogelijk via PrizeWize
• Gratis overstapservice
• Klantenservice op werkdagen geopend van 09:00 t/m 20:00
• Beste energie vergelijker, grondig getest door de energiekamer van de NMa
• 100% onafhankelijk en volledig.
• Thuiswinkel Waarborg


Specificatie korting bij Pricewise.nl


Autoverzekering: €18.75
Digitale TV: €5.00
Energie Particulier: €8.25
Energie Zakelijk: €12.50
iFrame autoverzekeringen: €18.75
iFrame Digitale TV: €5.00
iFrame energie particulier: €8.25
iFrame energie zakelijk: €12.50
iFrame Internet: €6.00
iFrame Internet+Bellen: €7.50
iFrame Internet+Digitale TV: €10.00
iFrame Internet+TV+Bellen: €11.75
Internet: €6.00
Internet+Bellen: €7.50
Internet+Digitale TV: €10.00
Internet+TV+Bellen: €11.75
Zorgverzekering: €19.50

Belangrijke informatie over korting bij Pricewise.nl

De vermelde korting bij Pricewise.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Pricewise.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Pricewise.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Pricewise.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Pricewise.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.