Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Primodo

4% korting bij Primodo

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Primodo en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Ondergoed, iedereen heeft het nodig. De ene koopt een mooi lingeriesetje de ander een goedkoop voordeelpak, maar niemand kan zonder.

Lingerie en ondergoed zijn producten die online goed verkocht worden. U kunt samen met Primodo.nl op deze trend instappen en er snel geld aan verdienen. Primodo.nl biedt een groot assortiment aan lingerie en ondergoed voor dames, heren en kinderen. De merken die Primodo.nl heeft zijn o.a; Sloggi, Dim, Hom, Abanderado, Ocean, Ten Cate, Selmark, Rimba, Zigotti, Hanes, Fruit of the Loom, Gildan, Alan Red en nog veel meer!!

Wij werken volgens de regels van de “Thuiswinkel Waarborg” en zorgen wij voor een snelle levering, lage verzendkosten, een professionele klantenservice.


Specificatie korting bij Primodo


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Primodo

De vermelde korting bij Primodo is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Primodo gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Primodo. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Primodo. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Primodo in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.