Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Printwinkel.nl

2% korting bij Printwinkel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Printwinkel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Printwinkel.nl is een Nederlandse online inktshop die inmiddels jaren actief is in de Benelux. Printwinkel.nl levert producten op het gebied van printersupplies tegen zeer scherpe prijzen, maar altijd van hoge kwaliteit en met 2 jaar kwaliteitsgarantie! Het assortiment bestaat uit hoogwaardige compatible cartridges, toners en navulsets voor vrijwel ieder type inkjet- en laserprinter van de merken Canon, Epson, HP, Lexmark, Brother, Samsung, Sharp, Xerox, Compaq, Dell, Apple, Olivetti enz. Printwinkel.nl levert ook diverse soorten fotopapier, Dymo labels en vernieuwende gadgets.

Meer dan 2.500 artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar en worden binnen 2 werkdagen thuisbezorgd en de webwinkel heeft diverse webwinkel keurmerken.

Via de gebruiksvriendelijke website kan men de orderstatus altijd gemakkelijk in de gaten houden en het opgebouwde spaartegoed controleren. Alles gaat volledig automatisch. Printwinkel.nl biedt bezoekers tevens een uitgebreid scala aan betalingsmogelijkheden:

• iDEAL
• Automatische incasso
• Op rekening
• Creditcards: MasterCard, Visa en American Express

Printwinkel.nl is het originele alternatief voor iedereen die prijsbewust is, maar geen concessies wil doen aan de kwaliteit van inkt en de levensduur van zijn printer! Kies voor prijs, zekerheid en kwaliteit, kies voor Printwinkel!


Specificatie korting bij Printwinkel.nl


Algemeen: 2%

Belangrijke informatie over korting bij Printwinkel.nl

De vermelde korting bij Printwinkel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Printwinkel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Printwinkel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Printwinkel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Printwinkel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.