Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Prostop.nl

€14.00 korting bij Prostop.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Prostop.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Redenen om te stoppen met roken

Er zijn talloze redenen om te stoppen met roken. Van onze klanten horen wij het vaakst de volgende:

- De gezondheid en het risico op ernstige ziektes;
- Een teruglopende conditie;
- De schadelijke effecten voor mensen in de omgeving;
- De hoge kosten;
- Het vervelende gevoel niet zonder te kunnen

Waarom stoppen met roken? Wat uw redenen ook mogen zijn, u kunt rekenen op onze steun als u het roken definitief de rug wilt toekeren of als het even niet lukt om vol te houden. Bij Prostop weten we als geen ander hoe lastig stoppen kan zijn: vele tienduizenden rokers hebben we al begeleid op weg naar hun vrijheid.


Specificatie korting bij Prostop.nl


Algemeen: €14.00
Stop met roken test: €1.40

Belangrijke informatie over korting bij Prostop.nl

De vermelde korting bij Prostop.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Prostop.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Prostop.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Prostop.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Prostop.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.