Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Proteineshakes.nl

4% korting bij Proteineshakes.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Proteineshakes.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Proteineshakes.nl is een webshop met diverse soorten whey en eiwitpoeder waarmee de bezoeker shakes kan maken. De website heeft zowel voor vrouwen als voor mannen zeer interessante producten op het gebied van shakes.
Vrouwen gebruiken de proteïneshakes vooral als ondersteuning bij het afvallen met het welbekende eiwit- of proteïnedieet zoals South Beach en Dr Frank.

Mannen gebruiken proteïneshakes voor betere spieropbouw en spierherstel bij fitness, krachtsport en andere intensieve sporten. Proteineshakes.nl is dus ideaal om te promoten op sites over sport, krachtsport, gezondheid, voeding en afvallen.

Verschillende eiwitten in eiwit shakes
Niet alle eiwit shakes hebben dezelfde inhoud. Shakes kunnen bestaan uit verschillende eiwitten:

• Whey
• Whey hydrolisaat
• Whey Isolaat

Het verschil tussen deze vormen van eiwit zit in de opneembaarheid en verteerbaarheid van het eiwit. Zo is whey goed verteerbaar en nog onbewerkt. Whey hydolisaat is al voorverteerd en de peptiden in deze eiwit zijn het best opneembaar. Als de bezoeker lactosine intolerant is bestaat er Whey isolaat, dat minder dan 0,1% lactose heeft.


Specificatie korting bij Proteineshakes.nl


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Proteineshakes.nl

De vermelde korting bij Proteineshakes.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Proteineshakes.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Proteineshakes.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Proteineshakes.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Proteineshakes.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.