Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Proxis.com

3.5% korting bij Proxis.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Proxis.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Azur.be is de webshop voor boeken-, dvds, games en cd’s met de beste prijzen! In totaal is er keuze uit meer dan 4.500.000 titels. Azur.be is gericht op de prijsbewuste consument. Naast Nederlandstalige boeken heeft Azur.be ook een grote hoeveelheid Engelstalige maar ook Duitstalige, Franstalige, Spaanstalige en Italiaanstalige toptitels in het assortiment. Verder kunnen bezoekers er ook terecht voor grootletterboeken, Printen on demand, dvd’s, games, cd’s en accessoires.

Voordelen Azur.be:
• Aantrekkelijke prijzen;
• Compleet aanbod aan boeken, DVD's, muziek, software, games;
• Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke webshop;
• Betaalmethoden: IDeal, Paypal, Bancontact, Creditcard, Ogone; Rembours (alleen België);
• Verzending wereldwijd 1 tot 10 werkdagen.

Azur.be, voor wie slim rekent!


Specificatie korting bij Proxis.com


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij Proxis.com

De vermelde korting bij Proxis.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Proxis.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Proxis.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Proxis.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Proxis.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.