Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Pruiken-winkel.nl

4% korting bij Pruiken-winkel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Pruiken-winkel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Deze winkel is de online specialist voor feestpruiken en verkleedpruiken. Alle pruiken kunnen snel uit voorraad geleverd worden.
Zoekt u een pruik voor een feest, carnaval of toneelstuk? Dan zit u goed bij de Pruiken-winkel.nl; met meer dan 400 soorten pruiken is er voldoende keus voor iedereen. Naast vele feestpruiken, carnavalspruiken, verkleedpruiken en gekleurde pruiken heeft deze winkel ook pruiken van diverse bekende sterren. Voor een originele of gekke pruik gaat u dus naar de Pruiken-winkel.nl.

Daarnaast werken zij volgens de regels van de “Thuiswinkel Waarborg” en zorgen ze voor een snelle levering, lage verzendkosten en een professionele klantenservice.


Specificatie korting bij Pruiken-winkel.nl


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Pruiken-winkel.nl

De vermelde korting bij Pruiken-winkel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Pruiken-winkel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Pruiken-winkel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Pruiken-winkel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Pruiken-winkel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.