Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Psychologiemagazine.nl

5% korting bij Psychologiemagazine.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Psychologiemagazine.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Wat is Psychologiemagazine.nl?
Elke maand interessante artikelen, waardevolle inzichten en verrassende weetjes over ons brein, onze persoonlijkheid, relaties, werk en gezondheid. Psychologiemagazine.nl belicht de achtergronden van ons gedrag, biedt verdieping en geeft zinnige en praktische adviezen. Op de website www.psychologiemagazine.nl kunnen bezoekers de geest extra prikkelen en ontwikkelen met persoonlijkheidstests, achtergrondinformatie, een forum en online trainingen. Deze online trainingen bestaan uit inspirerende filmpjes en games, overzichtelijke opdrachten direct in je mailbox, sms’jes op onverwachte momenten en contact met de coach voor iedereen.

Over de online trainingen van Psychologiemagazine.nl
• Psychologische trainingen samengesteld met wetenschappers uit een specifiek vakgebied en zijn één voor één gebaseerd op bewezen effectieve technieken.
• De trainingen kunnen online worden gevolgd
• Een deelnemer ontvangt tijdens een training per email en sms opdrachten. Daarnaast ontvangt de klant inspirerende en verhelderende filmpjes, schrijfopdrachten en literatuur in de vorm van een boek over het specifieke onderwerp.
• Deelnemers kunnen ervaringen delen in een forum
• Sinds de start in november 2008 al 10.000 deelnemers

Na inschrijving op www.psychologiemagazine.nl ontvangen deelnemers afhankelijk van de training twee tot acht weken lang wekelijks twee à drie e-mails met schrijf- en doe-opdrachten. De meeste trainingen zijn daarnaast voorzien van een door een psycholoog geschreven boek. De opdrachten worden ondersteund met filmpjes en een door wetenschappers ontwikkelde game.

Trainingen zijn:
• Vergroot je Zelfvertrouwen, een training van acht weken ontwikkeld in samen met psychotherapeut en coach Fred Sterk. Auteur van het boek ‘Denk je sterk’
• Denk je slank, psychologisch afvallen. Eén van de meest succesvolle trainingen van Psychologiemagazine.nl. Inmiddels hebben ruim 3.200 deelnemers deze training gevolgd. De training is ontwikkeld met Tatjana van Strien psycholoog en auteur van het boek ‘Afvallen op maat’
• Training Mindfulness, leer ontspannen leven in het nu. Een training gebaseerd op het werk van de Belgische psychiater Edel Maex. Deelnemers ontvangen bij de training het boek ‘Mindfulness - in de maalstroom van je leven’ van Edel Maex.
• Wat wil ik echt? Deelnemers komen er in acht weken achter wat echt belangrijk voor hen is en wat bij hen past in het leven.
• Positiever in twee weken, positiviteitsoefeningen voor nog meer inspiratie, plezier en liefde in het leven
• Stop met piekeren, is gemaakt door Psychologiemagazine.nl in samenwerking met Ad Kerkhof, hoogleraar klinische psychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam en auteur van het boek ‘Piekeren’. Deze training duurt vier weken en helpt deelnemers zorgelozer in het leven te staan.

Waarom een online training volgen bij Psychologiemagazine.nl?
• Deelnemers kunnen in hun eigen tijd, eenvoudig en doelgericht hun persoonlijkheid ontwikkelen. Dat is de kracht van de online trainingen van Psychologiemagazine.nl.
• De online trainingen van Psychologiemagazine.nl zijn vanwege de inhoud, de looptijd (maximaal 8 weken) en de effectiviteit het beste online trainingsprogramma voor persoonlijke ontwikkeling
• Alle trainingen zijn gemaakt in samenwerking met experts van een specifiek vakgebied
• De trainingen zijn gebaseerd op bewezen effectieve technieken
• De trainingen bestaan uit inspirerende filmpjes en games, overzichtelijke opdrachten direct in de mailbox, sms’jes op onverwachte momenten en contact met de coach voor iedereen.
• Meedoen kan al vanaf € 7,50


Specificatie korting bij Psychologiemagazine.nl


Denk je Slank: 5%
Leer loslaten: 5%
Mindfulness: 5%
Positiever in twee weken: €0.50
Stop met piekeren: 5%
Vergroot je zelfvertrouwen: 5%
Wat wil ik echt?: 5%

Belangrijke informatie over korting bij Psychologiemagazine.nl

De vermelde korting bij Psychologiemagazine.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Psychologiemagazine.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Psychologiemagazine.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Psychologiemagazine.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Psychologiemagazine.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.