Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Revellspecialist.nl

3.5% korting bij Revellspecialist.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Revellspecialist.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Revellspecialsit.nl heeft een groot aanbod van Revell bouwdozen en accessoires. Zo zijn er bouwdozen van auto’s, schepen, vliegtuigen, militaire voertuigen en figuren etc. Interessant zijn de bouwdozen van Leonardo Da Vinci. Deze zijn gemaakt van hout en zijn een mooie aanvulling op de bestaande plastic bouwdozen. Alle bouwdozen zijn makkelijk te vinden op de website en tevens staat bij elke bouwdoos welke accessoires bij de desbetreffende bouwdoos horen. Deze zijn in een keer mee te bestellen. Revellspecialist heeft alle bouwdozen op voorraad en een snelle en correcte afhandeling is dan ook gegarandeerd.


Specificatie korting bij Revellspecialist.nl


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij Revellspecialist.nl

De vermelde korting bij Revellspecialist.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Revellspecialist.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Revellspecialist.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Revellspecialist.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Revellspecialist.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.