Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Rollatorgoedkoop.nl

3.5% korting bij Rollatorgoedkoop.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Rollatorgoedkoop.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Rollatorgoedkoop.nl is onderdeel van Slaaptextiel. Slaaptextiel is in 2006 gestart met de webwinkel Slaaptextiel.nl. De laatste jaren is het assortiment uitgebreid met diverse hulpmiddelen. Door de groeiende vraag naar rollators is Slaaptextiel begin 2013 gestart met een aparte webshop voor rollators en accessoires genaamd Rollatorgoedkoop.nl. Bij Rollatorgoedkoop.nl zijn er al rollators verkrijgbaar vanaf € 50,-. Inmiddels heeft Rollatorgoedkoop.nl zeer veel kennis opgedaan en kan de klant voorzien worden van een deskundig advies.


Specificatie korting bij Rollatorgoedkoop.nl


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij Rollatorgoedkoop.nl

De vermelde korting bij Rollatorgoedkoop.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Rollatorgoedkoop.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Rollatorgoedkoop.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Rollatorgoedkoop.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Rollatorgoedkoop.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.