Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

ST-shop.nl

1.75% korting bij ST-shop.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij ST-shop.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

ST-shop is één va de snelstgroeiende licht- en geluid webwinkels van Nederland, en biedt meer dan 7.000 producten op het gebied van licht-, geluid- en DJgear. Als officieel Nederlands dealer van de A-merken Omnitronic, Eurolite, Futurelight en Alutruss kan ST-shop te alle tijden de laagste prijs bieden. Mede door deze scherpe prijzen, snelle levering en diepgaande productkennis heeft ST-shop de laatste 3 jaar meer dan 100% groei weten te realiseren. Het assortiment omvat o.a. een ruime keus aan mengtafels, speakers, versterkers, PAR-lampen, moving heads, truss constructies en stroomvoorziening. De kundige klantenservice van ST-shop is 6 dagen per week van 8:00-21:00 uur geopend, en levering geschiedt altijd snel, en met uitgebreide garantie.


Specificatie korting bij ST-shop.nl


Algemeen: 1.75%

Belangrijke informatie over korting bij ST-shop.nl

De vermelde korting bij ST-shop.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van ST-shop.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij ST-shop.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij ST-shop.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij ST-shop.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.