Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Saake-shop.nl

2% korting bij Saake-shop.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Saake-shop.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Saake-shop.nl, al meer dan 7 jaar hét adres voor camera-accu's, opladers, geheugenkaarten en vele andere accessoires voor digitale foto- en videocamera's. Saake-shop.nl heeft uitsluitend A-kwaliteitsproducten met garantie en levert uit eigen voorraad. Producten vóór 16:30 besteld via iDeal is dezelfde dag verzonden voor slechts € 2,50.

Voordelen Saake-shop.nl:
• Uitgebreid productaanbod;
• Lage prijzen;
• Snelle verzending;
• Eigen voorraad;


Specificatie korting bij Saake-shop.nl


Algemeen: 2%

Belangrijke informatie over korting bij Saake-shop.nl

De vermelde korting bij Saake-shop.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Saake-shop.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Saake-shop.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Saake-shop.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Saake-shop.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.