Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Sandaya.be

€17.50 korting bij Sandaya.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Sandaya.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Sandaya is een nieuwe camping groep met zeer mooie 3 en 4 sterren campings in het zuiden van Frankrijk, in de zeer toeristische regio’s zoals Languedoc Roussillon en Aquitaine. De locaties zijn zorgvuldig gekozen, vlak langs de zee of in het midden van mooie natuurparken.

De campings hebben allemaal prachtige zwembaden, maar ook de nodige faciliteiten en veel animatie, om de gasten een ideale vakantie te bezorgen.

Er is een zeer mooie accommodatie op alle campings met vooral luxe mobilhomes, die een hoog orderbedrag hebben en daarmee ook mooie commissies voor affiliates. Het nieuwe management heeft dit jaar ook investeringen gedaan, met als gevolg een speciaal aanbod in 2011 : “high comfort” mobilhomes langs het strand met prachtig zicht op zee.


Specificatie korting bij Sandaya.be


Accommodatie 10d - 15d: €14.00
Accommodatie +15d: €17.50
Accommodatie 2d - 5d: €5.25
Accommodatie 5d - 10d: €8.75
SAN: €2.80
Staanplaats 10d - 15d: €12.25
Staanplaats + 15d: €14.00
Staanplaats 5d - 10d: €10.50

Belangrijke informatie over korting bij Sandaya.be

De vermelde korting bij Sandaya.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Sandaya.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Sandaya.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Sandaya.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Sandaya.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.