Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Sanitairwinkel.be

1.5% korting bij Sanitairwinkel.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Sanitairwinkel.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Sanitairwinkel.be - Badkamers en sanitair

Sanitairwinkel.be heeft een uitgebreid en variërend aanbod aan producten voor elke badkamer stijl. Voor alle bekende en minder bekende A-merken kunt u bij ons terecht. De ervaren verkoopadviseurs staan van maandag tot zaterdag paraat om u te adviseren. U kan contact met hen opnemen via mail, telefoon of in onze toonzaal te Kalmthout. De combinatie van onze webshop en onze toonzaal creëert een meerwaarde voor onze klanten. Dit samen met de persoonlijke service die wij bieden en onze scherpe prijzen maakt van Sanitairwinkel.be een toonaangevende en innovatieve leverancier van sanitaire voorzieningen.


Belangrijke informatie over korting bij Sanitairwinkel.be

De vermelde korting bij Sanitairwinkel.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Sanitairwinkel.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Sanitairwinkel.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Sanitairwinkel.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Sanitairwinkel.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.