Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Schilderijenstore.nl

5% korting bij Schilderijenstore.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Schilderijenstore.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Schilderijenstore.nl is specialist in het aanbieden van prachtige reproducties, online inlijstingen en unieke schilderijen. Het assortiment bestaat o.a. uit +/- 5.000 kunstdrukken die via een speciale online inlijstmodule op maat ingelijst kunnen worden. Klanten kunnen uit een twintigtal kwaliteits lijsten kiezen inclusief een bijbehorende passepartout. Het vervaardigen van de inlijstingen gebeurd in een eigen inlijsterij. Het assortiment is uitermate geschikt voor particulieren maar is ook zeer gewild bij zakelijke klanten voornamelijk als kantoor inrichting en project inrichting. Uiteraard is Schilderijenstore.nl lid van het keurmerk Thuiswinkel.org


Specificatie korting bij Schilderijenstore.nl


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij Schilderijenstore.nl

De vermelde korting bij Schilderijenstore.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Schilderijenstore.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Schilderijenstore.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Schilderijenstore.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Schilderijenstore.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.