Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Score.nl

5% korting bij Score.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Score.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Score.nl biedt sterke merken als G-star, Hilfiger Denim, Replay en Chasin’ Jeans – Dat is het succes van Score.nl. Profiteer hier ook van!

Score.nl biedt jeansfashion en jeansgerelateerde producten voor mannen van 15 tot 40 jaar. De collectie bestaat uit sterke basics en trendy artikelen. In de online shop van Score.nl, vinden bezoekers een uitgebreide denim en non denim collectie van hoge kwaliteit.

• Winnaar Thuiswinkel Awards: Publieksprijs Herenmode Groot;
• Dé jeans store voor mannen;
• Top labels in de denim sector voor mannen;
• 25 jaar verkoopervaring in de Jeanssector.


Specificatie korting bij Score.nl


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij Score.nl

De vermelde korting bij Score.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Score.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Score.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Score.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Score.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.