Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Selectcamp.nl

2.5% korting bij Selectcamp.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Selectcamp.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Selectcamp.nl is al 18 jaar specialist in het verzorgen van luxe kampeervakanties, een unieke combinatie van Europese topcampings met de meest uitgebreide faciliteiten, onze eigen, zeer luxe accommodaties en de persoonlijke benadering die voor Selectcamp zo kenmerkend is.

Met Selectcamp.nl bent u er zeker van dat het u aan niets ontbreekt. En uw kinderen? Die hebben de tijd van hun leven! Selectcamp vindt u op campings die - zonder uitzondering – behoren tot de top van Italië, Frankrijk, Kroatië, Spanje en Nederland. De prachtige ligging, de perfecte voorzieningen en de uitgebreide recreatieve mogelijkheden maken uw vakantie tot een ware belevenis. Daar voegt Selectcamp haar persoonlijke service in de vorm van een eigen courier ter plaatse en een breed aanbod luxe accommodaties nog eens aan toe.

Speciaal voor mindervalide vakantiegangers heeft Selectcamp de Cottage No Limits met airco. De stacaravan is hoger en ruimer en de inrichting is aangepast op het gebruik van een rolstoel. Voor meer beweegruimte zijn er 2 in plaats van 3 slaapkamers. De ‘No Limits’ voldoet aan de wettelijk geldende rolstoeltoegankelijke normen, waaronder een aangepaste keuken, badkamer en gelijkvloers terras met geleidelijk aflopende helling.

Kortom: Vakantie met Selectcamp.nl, is een vakantie zonder zorgen. De campings zijn speciaal voor u geselecteerd, uw luxe accommodatie staat gereed, de medewerkers van Selectcamp vangen u op en uw kinderen worden vermaakt. Wat wilt u nog meer? U hoeft nu alleen nog maar een keuze te maken uit het gevarieerde aanbod van topcampings.


Specificatie korting bij Selectcamp.nl


Hoogseizoen: 1.13%
Laagseizoen: 2.5%

Belangrijke informatie over korting bij Selectcamp.nl

De vermelde korting bij Selectcamp.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Selectcamp.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Selectcamp.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Selectcamp.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Selectcamp.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.