Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Selectdeals.nl

3.5% korting bij Selectdeals.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Selectdeals.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

SelectDeals.nl - Elke dag exclusieve deals bij jou in de buurt, op het gebied van uitgaan, verzorging, ontspanning en nog veel meer, met kortingen oplopend tot wel 90%! Naast producten van bekende merken biedt SelectDeals.nl ook eigen producten aan als exclusieve deals onder de naam “SelectDealsProducts”.

Uniek
SelectDeals.nl werkt op provisiebasis voor het afsluiten van de deals met zogenaamde “ambassadeurs”, die bekend zijn in zijn of haar omgeving. Zij weten wat leuk is en wat er in de omgeving speelt en vermelden dit in de hun deals. Ook staat hun foto bij de deal met een link naar meer info. Hierdoor wordt de deal leuker, aantrekkelijker en inhoudelijke beter. SelectDeals.nl – Deals with a Face.

Steden/Regio’s
Naast het aanbieden van de landelijke deal gaan we deze maand starten met het uitrollen van de steden/regio’s, te beginnen met Haarlem. Hierna volgende de andere grote steden. Bij SelectDeals.nl zijn deze deals ook echt de deals van die stad of regio.

Waarom kiezen voor SelectDeals.nl?
• Uniek concept (deal gecombineerd met social media) en geheel eigen stijl.
• Echte exclusieve steden/regio-deals met een zeer interessant commissiemodel, op basis van een percentage van de deal-koopprijs.
• Eigen unieke productendeals (SelectDealsProducts).
• Grote keuze aan promotiemateriaal, waar een breed publiek bereikt mee kan worden.
• Indien gewenst maken wij aangepast promotiemateriaal.
• Flexibele instelling en snel kunnen schakelen.
• Snelle uitbetaling.

SelectDeals.nl is dagelijks te volgen via de Website, Dealsmail, en social media (Twitter, Facebook, Hyves en LinkedIn).


Specificatie korting bij Selectdeals.nl


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij Selectdeals.nl

De vermelde korting bij Selectdeals.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Selectdeals.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Selectdeals.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Selectdeals.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Selectdeals.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.