Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Serbonnerie.nl

3.5% korting bij Serbonnerie.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Serbonnerie.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Met een prachtige webwinkel op Serbonnerie.nl biedt De Serbonnerie al sinds enkele jaren de mogelijkheid om Riverdale producten online te bestellen. Serbonnerie.nl staat voor optimale service, waar ook de fysieke winkel al jarenlang door gekenmerkt wordt.

Riverdale werd in 2006 gelanceerd op de Nederlandse markt. Vanaf dat moment heeft het merk Riverdale een belangrijke plaats ingenomen in de markt van eigentijdse en decoratieve woon- en interieuraccessoires. De grote kracht van het merk Riverdale is de inpasbaarheid in ieder interieur en op die wijze heeft het merk zich in korte tijd ontwikkeld tot lifestyle merk pur sang.

Extra bijzonder aan de Riverdale producten is dat er ieder half jaar een nieuwe collectie van zo'n 350 artikelen wordt toegevoegd aan de toch al uitgebreide basiscollectie van meer dan 1000 artikelen. Daardoor gaan de Riverdale collecties altijd met de laatste trends mee. Met de woonaccessoires van Riverdale is het eenvoudig en inspirerend om het interieur regelmatig een andere uitstraling te geven. Warm en behaaglijk in de winter; fris en luchtig in de zomer.

Vandaag besteld - Morgen in huis! Betalen met iDeal, Paypal, maar ook achteraf betalen middels Afterpay is een service vriendelijke optie.


Specificatie korting bij Serbonnerie.nl


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij Serbonnerie.nl

De vermelde korting bij Serbonnerie.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Serbonnerie.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Serbonnerie.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Serbonnerie.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Serbonnerie.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.