Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

SerieAStore.nl

2.5% korting bij SerieAStore.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij SerieAStore.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

SerieAstore.nl is dé webshop met het grootste assortiment voetbalkleding. SerieAstore.nl verkoopt uitsluitend 100% officiële en originele producten. Niet alleen de kleding maar ook de bedrukking en badgets zijn origineel. De producten komen dan ook van de grote merken Adidas, Nike, Puma, Lotto, Kappa, Umbro en meer.

Voordelen SerieAstore.nl:
• Q-shops-certificaat
• Producten ruim op voorraad;
• Levertijd 2-12 dagen;
• Breed assortiment voetbalkleding (ook kleding van minder bekende clubs)
• Betaalmethoden: IDeal, vooruitbetalen, rembours
• Niet goed = ruilen of geld terug;
• Ruilen binnen 7 dagen (verzendkosten bij nieuw product gratis)


Specificatie korting bij SerieAStore.nl


Algemeen: 2.5%

Belangrijke informatie over korting bij SerieAStore.nl

De vermelde korting bij SerieAStore.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van SerieAStore.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij SerieAStore.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij SerieAStore.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij SerieAStore.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.