Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Sexshop.je

8.5% korting bij Sexshop.je

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Sexshop.je en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

SexShop.je heeft een zeer uitgebreid assortiment van inmiddels al 6.500 sextoys en 2.500 dvd's van toonaangevende merken welke wekelijks wordt aangevuld. Sexshop.je streeft naar een breed assortiment met betrekking tot merk, uitvoering, maat en kleur waardoor de klant een grotere keus heeft dan alleen keuze uit de best verkochte uitvoeringen, maten en kleuren. SexShop.je hanteert zeer scherpe prijzen en is aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk.


Specificatie korting bij Sexshop.je


Algemeen: 8.5%

Belangrijke informatie over korting bij Sexshop.je

De vermelde korting bij Sexshop.je is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Sexshop.je gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Sexshop.je. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Sexshop.je. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Sexshop.je in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.