Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Sexy-Store.nl

5% korting bij Sexy-Store.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Sexy-Store.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Sexy-Store.nl is een sterk groeiende webshop en heeft een groot aanbod van sexy kleding en lingerie. Onder de lingerie zijn bekende merken te vinden die reeds in Nederland worden verkocht. Echter is de sexy kleding lijn exclusief in Nederland! Veel bekende merken uit Italië, Frankrijk, Duitsland en Engeland die in Nederland nu in opkomst zijn mede door deze webshop!

De kleding wordt in eigen land gemaakt en is van zeer goede kwaliteit. Klanten komen daarom regelmatig terug om nog een bestelling te plaatsen. De prijzen op Sexy-Store.nl zijn bescheiden laag, ze bieden dan ook de beste kwaliteit voor de beste prijs.

Het uiterlijk van de website is zeer opvallend en is hierdoor herkenbaar.
Daarnaast is de website erg gebruiksvriendelijk:

• Shoppen op prijs en merk
• Voorraad status op maat en kleur,
• Professionele foto’s van hoge kwaliteit,
• Kortingsbonnen,
• Nederlands- en Engelstalige website
• Uitgebreide account informatie

Voordelen Sexy-Store.nl:

• Betalen met Visa, Master Card, Ideal, Paypal en Overboeking.
• Voor 17:00 besteld, is de volgende dag in huis.
• Ruilen kan altijd zonder opgave van reden.
• Altijd telefonisch of per mail bereikbaar voor service.

Gratis MP3 /4 speler actie

Altijd een gratis MP3 of MP4 speler vanaf een bepaald bedrag. Momenteel is dit bedrag €150,-


Specificatie korting bij Sexy-Store.nl


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij Sexy-Store.nl

De vermelde korting bij Sexy-Store.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Sexy-Store.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Sexy-Store.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Sexy-Store.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Sexy-Store.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.