Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Sexyshoes.nl

10% korting bij Sexyshoes.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Sexyshoes.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Sexyshoes.nl bestaat 9 jaar en is een sterk groeiende webshop. Sexyshoes.nl heeft een online winkel opgezet waar alle ontwerpen inclusief bijpassende schoenen of andere complimenterende producten snel en eenvoudig te bestellen zijn. Naast de vriendelijke vormgeving en makkelijke navigatie, waardoor relevante informatie snel te vinden is, zijn ook voorraden van elke kleur zichtbaar voor klanten. Daarnaast ziet de klant ook wat andere klanten gekocht hebben en worden suggesties gedaan voor bijpassende schoenen of producten. De collectie van Sexyshoes.nl bestaat uit meerdere categorieën.
Hieronder worden de belangrijkste categorieën genoemd:

Hoofdcollectie:
De collectie kenmerkt zich door 250 mooie ontwerpen van maat XS tot 4XL en zowel de kleine als de ruimere beurs producten aan te bieden.

• Lingerie, grote maten maar ook voor de man
• Kostuums, ook in grote maat
• Clubwear jurkjes ook in grote maat
• Badkleding, ideaal voor de zomer
• Uitdagende kleding
• Bijpassende schoenen en laarzen

Halloween, carnaval.
De Halloween collectie is ideaal voor themafeesten, halloween en natuurlijk carnaval.
De kostuums zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en vanaf maat extra small tot maat 4extra large en schoenen van maat 35 tot en met maat 49. Dus van klein tot groot, hem en haar hebben wij een ruim aanbod.

Herfst, Valentijn
De Herfst collectie is altijd feestelijk qua ontwerp. Naast zeer elegante ontwerpen voor de herfst is ook gedacht aan Valentijn. Inclusief bijpassende schoenen en laarzen

Kortom: Sexyshoes.nl biedt voor elke maat, groot of klein een passend antwoord en is een echte one stop shop.

Pluspunten van de campagne van Sexyshoes.nl.
• Alleen Merkartikelen dus kwaliteit en betrouwbaar
• Merk- en naamsbekendheid
• Snelle levering.
• Voorraad direct zichtbaar
• Direct zien wat de klant koopt dus geen misverstanden.
• Hoge hak tot maat 49)


Specificatie korting bij Sexyshoes.nl


Algemeen: 10%

Belangrijke informatie over korting bij Sexyshoes.nl

De vermelde korting bij Sexyshoes.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Sexyshoes.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Sexyshoes.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Sexyshoes.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Sexyshoes.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.