Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Shirtszone.nl

4% korting bij Shirtszone.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Shirtszone.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Shirts voor iedereen.

Shirts zijn tegenwoordig makkelijk online te bestellen en de consument maakt hier gretig gebruik van. Wij verkopen shirts in alle soorten, kleuren en maten.

Om het aantal orders verder te laten groeien, blijven wij onze website en het assortiment verbeteren om de klant nog beter van dienst te zijn. Daarnaast werken wij volgens de regels van de “Thuiswinkel Waarborg” en zorgen wij voor een snelle levering, lage verzendkosten, een professionele klantenservice.


Specificatie korting bij Shirtszone.nl


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Shirtszone.nl

De vermelde korting bij Shirtszone.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Shirtszone.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Shirtszone.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Shirtszone.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Shirtszone.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.