Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Shortbike.be

€12.50 korting bij Shortbike.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Shortbike.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

ShortBike is de fietsvakantie specialist van Belgie! Of je nu op zoek bent naar een mountain stage, road stage of traithlon stage, Shortbike biedt dit al meer dan 6 jaar aan.

Er is voldoende keuze uit bestemmingen binnen Europa. Van Frankrijk, Spanje, Duitsland tot Luxemburg. We werken vanuit de filosofie dat ontspanning pas echt komt door inspanning in een prachtig natuurlijk kader.


Specificatie korting bij Shortbike.be


Algemeen: €12.50

Belangrijke informatie over korting bij Shortbike.be

De vermelde korting bij Shortbike.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Shortbike.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Shortbike.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Shortbike.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Shortbike.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.