Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Singlereizen.nl

1% korting bij Singlereizen.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Singlereizen.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Singlevakanties.nl; voor het grootste aanbod singlereizen!

Singlevakanties.nl brengt in een sfeervolle en zeer efficiënte website het reisaanbod van gerenommeerde touroperators bij elkaar en heeft hierdoor het grootste aanbod én de grootste diversiteit aan singlereizen. Op dit moment zijn dat 507 singlereizen van partners als Cirkel, Club Med, One2gether Travel en Labyrinth, maar dit aanbod groeit nog dagelijks! Voor elke single wat wils dus. Het reisaanbod is 12 maanden per jaar actueel en attractief!! Singles zullen de professionaliteit van het aanbod en de website waarderen, omdat er snel naar de juiste ‘ideale vakantie’ gezocht kan worden binnen de leeftijdsgroep die gekozen wordt. Bovendien zijn de partners aangesloten bij de belangrijkste branche-organisaties als SGR, SCR, ANVR en Thuiswinkelwaarborg.

Heeft u een website die op welke manier dan ook een relatie heeft met vakanties, reizen, accommodaties, vluchten, landen, cruises, zeilen, reisgenoten, online clubs, gezinnen, lifestyle, singles, activiteitenclubs, feesten, uitgaan, dating, relaties, liefde of doelgroepen zoals jongeren, mannen, vrouwen, jongere ouderen, senioren enzovoorts, dan is Singlevakanties.nl een waardevolle aanvulling op uw site. Dankzij de mogelijkheid van deeplinks naar uw website, brengt u uw bezoeker direct bij het juiste reisaanbod. Succes verzekerd!


Specificatie korting bij Singlereizen.nl


Algemeen: 1%

Belangrijke informatie over korting bij Singlereizen.nl

De vermelde korting bij Singlereizen.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Singlereizen.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Singlereizen.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Singlereizen.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Singlereizen.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.