Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Sinterklaastelegram.nl

3.5% korting bij Sinterklaastelegram.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Sinterklaastelegram.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Een Sinterklaartelegram is een persoonlijke boodschap van de Sint voor elk kind, klein of groot: een SinterklaasTelegram is een belevenis om nooit meer te vergeten!

Sinterklaas stuurt, op verzoek, een speciaal telegram - het SinterklaasTelegram - met eventeel cadeautjes, naar elk kind of kleinkind.


Specificatie korting bij Sinterklaastelegram.nl


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij Sinterklaastelegram.nl

De vermelde korting bij Sinterklaastelegram.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Sinterklaastelegram.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Sinterklaastelegram.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Sinterklaastelegram.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Sinterklaastelegram.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.