Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Skichalets.nl

2.5% korting bij Skichalets.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Skichalets.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Skichalets.nl is een wintersportorganisatie die vanaf 1993 actief is in het organiseren van Catered Chalet vakanties, waarbij gasten individueel per kamer in een chalet kunnen boeken, maar ook als groep een chalets in z'n geheel kunnen afhuren.

Een Nederlandse chaletstaf zal de gasten in het chalet ontvangen en de gehele week verzorgen met ontbijt, een afternoon tea en een heerlijk en kwalitatief uitstekend drie gangen diner. Alle huishoudelijke taken worden uit handen genomen. Een formule die vrij uniek is in Nederland dus uitermate interessant voor u als affiliate. Wilt u een brochure per post ontvangen, dan kan dat via 0182-634523 of info@skichalets.nl.


Specificatie korting bij Skichalets.nl


Algemeen: 2.5%

Belangrijke informatie over korting bij Skichalets.nl

De vermelde korting bij Skichalets.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Skichalets.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Skichalets.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Skichalets.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Skichalets.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.