Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Skitrein.nl

1.25% korting bij Skitrein.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Skitrein.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

De Skitrein.nl

Non stop nachttrein “De Skitrein.nl” biedt al decennia lang reizigers de mogelijkheid zich ontspannen te verplaatsen. Reis terwijl u slaapt naar uw wintersportbestemming! Bespaar de stress van rijden per auto, de hoge kosten van tol, brandstof en aanschaf van dure winterbanden en kies er voor om in plaats van vermoeid nu uitgerust aan te komen op uw vakantiebestemming.

De Skitrein.nl is zeer geschikt voor jongeren, gezinnen en vrienden die kiezen voor een voordelige en relaxte manier van reizen. Aan boord van De Skitrein.nl is er een keuze uit twee verschillende coupés; een 6-persoons ligcouchette en een 6-persoons zitcouchette. U kunt er voor kiezen om een losse plaats te boeken maar wanneer er meer privacy gewenst is bestaat er natuurlijk de mogelijkheid om een privé coupe te boeken. Het verblijf aan boord van de Skitrein.nl is op basis van logies.

In de avond kunnen consumpties en snacks gekocht worden in het barrijtuig dat zich in de trein bevindt. De ochtend van aankomst op de wintersportbestemming kan hier ook los een ontbijt en kopje koffie of thee gekocht worden. De steward op elk rijtuig staat daarnaast tot uw beschikking voor beantwoorden van vragen tijdens de reis en het verlenen van service

De Skitrein.nl vertrekt zaterdag (vertrek 18, 25 december en 1 januari) en vrijdag (periode vertrek vanaf 7 januari t/m 11 maart) richting Oostenrijk. In totaal is er keuze uit ruim 37 wintersportbestemmingen. Opstappen is mogelijk vanaf station Utrecht Centraal, ’s-Hertogenbosch en Venlo en de volgende ochtend is De Skitrein.nl op de plaats van bestemming. Vanaf de verschillende stations wordt er tevens de mogelijkheid geboden om een transfer te nemen naar nabij gelegen dorpen en steden.

Er zijn plaatsen beschikbaar vanaf € 59,- p.p. Tevens bestaat er de mogelijkheid om op bepaalde geselecteerde data een weekendje te skiën of bijvoorbeeld te wintershoppen op basis van vervoer met De Skitrein.nl voor € 99,- p.p.


Specificatie korting bij Skitrein.nl


Algemeen: 1.25%

Belangrijke informatie over korting bij Skitrein.nl

De vermelde korting bij Skitrein.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Skitrein.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Skitrein.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Skitrein.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Skitrein.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.