Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Smartstudentdeals.nl

€3.00 korting bij Smartstudentdeals.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Smartstudentdeals.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Studenten huren bij SmartStudentDeals.nlVoor een vast laag bedrag per maand een laptop voor studenten huren, vriezer huren of een wasmachine huren? Dat doe je natuurlijk bij SmartStudentDeals.nl. Hier huur je eenvoudig en goedkoop de nieuwste elektronica en witgoed. Standaard met de beste garantie en een uitstekende service. De garantie geldt voor de hele huurperiode. Dus gaat er iets kapot? Dan repareert SmartStudentDeals.nl dit kosteloos.


Specificatie korting bij Smartstudentdeals.nl


Bruto: €3.00

Belangrijke informatie over korting bij Smartstudentdeals.nl

De vermelde korting bij Smartstudentdeals.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Smartstudentdeals.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Smartstudentdeals.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Smartstudentdeals.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Smartstudentdeals.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.