Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Snurky.nl

2.25% korting bij Snurky.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Snurky.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Snurky.nl heeft de grootste collectie producten voor de slaapkamer in Nederland met de scherpste prijzen. De allerbeste keuze als het gaat om Slaapkamer inrichting. Snurky.nl is volledig afgestemd om snel en doelgericht te filteren tussen de vele keuze opties voor de dekbedden, matrassen, kussen en bedden. Deze attributen zijn allemaal beschikbaar in de productfeed van meer dan 16000 artikelen .

Zoekt u dus een Slaapkamer webwinkel om te promoten of te integreren in uw website dan is er maar 1 goede optie en dat is Snurky.nl.

USP’s
• Vandaag besteld is morgen in huis;
• De laagste prijs garantie;
• 3 jaar CBW Garantie;
• Qshops keurmerk;
• Gratis verzenden vanaf € 99,-;
• Achteraf betalen via Afterpay;
• Winkel en afhaal adres in Assen;
• Met meer dan 16000 producten het grootste slaapkamer assortiment van Nederland.


Specificatie korting bij Snurky.nl


Algemeen: 2.25%

Belangrijke informatie over korting bij Snurky.nl

De vermelde korting bij Snurky.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Snurky.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Snurky.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Snurky.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Snurky.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.