Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Sola-fabriekswinkel.nl

3.25% korting bij Sola-fabriekswinkel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Sola-fabriekswinkel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Sola-fabriekswinkel.nl is de webshop van de succesvolle en groeiende winkelformule SolaFabriekswinkel. Sola Fabriekswinkel levert het meest complete aanbod van het vertrouwde merk Sola zoals besteksets, pannensets, messenblokken, koekenpannen en vele andere keukenaccessoires.

Sola-fabriekswinkel.nl biedt de consument een breed assortiment met een snelle service en de kwaliteit waar Sola al sinds 1868 bekend om staat. Sola-fabriekswinkel.nl levert de meest gewilde besteksets, pannensets en andere keukenaccessoires rechtstreeks uit de fabriek.

Waarom kopen bij Sola-fabriekswinkel.nl?
• Snelle levering rechtstreeks uit fabriek
• Elke maand nieuwe aanbiedingen
• Altijd verzekerd van juiste productinformatie, kwaliteit en service
• Zeer divers aanbod in besteksets en pannensets
• Alle producten komen met levenslange garantie
• Snelle levering en direct uit voorraad
• Eenvoudig retourbeleid en 14 dagen bedenktijd


Specificatie korting bij Sola-fabriekswinkel.nl


Algemeen: 3.25%

Belangrijke informatie over korting bij Sola-fabriekswinkel.nl

De vermelde korting bij Sola-fabriekswinkel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Sola-fabriekswinkel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Sola-fabriekswinkel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Sola-fabriekswinkel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Sola-fabriekswinkel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.