Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Sorprentas.com

5% korting bij Sorprentas.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Sorprentas.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Bij Sorprentas koopt u makkelijk en snel persoonlijke kinderkleding met naam en illustraties. Het ontwerpen van eigen kleding in onze studio heeft een hoge interactieve fun factor. U kunt zelf alle posities bepalen, teksten draaien etc.

Sorprentas is gestart in 2003 en heeft veel trouwe klanten, ook in de bedrijvenmarkt waar veel kraampakketten verkocht worden. Sorprentas breidt maandelijks uit met nieuwe kleding, kleuren en ontwerpjes.


Specificatie korting bij Sorprentas.com


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij Sorprentas.com

De vermelde korting bij Sorprentas.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Sorprentas.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Sorprentas.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Sorprentas.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Sorprentas.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.