Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Spartoo.be Sales

4% korting bij Spartoo.be Sales

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Spartoo.be Sales en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Snelst groeiende schoenenwebshop van Europa!
Spartoo.nl is al enige jaren een specialist in schoenen en tassen verkoop. Hier vind je 500 merken en 25.000 modellen waaruit Converse, Birkenstock, Asics, Ash, Crocs, Vans en Timberland.
Tevens gratis bezorging en retourzending bij Spartoo.

Waar staat Spartoo voor?
- Meer dan 140 medewerkers
- Een magazijn van 10.000 vierkante meter
- Aanwezig in meer dan 20 landen, waaronder Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Italië en Spanje
- Meer dan 500 merken en 25.000 modellen
- Meer dan 500.000 paar schoenen op voorraad
- Een bezoekersaantal van meer dan 12 miljoen bezoekers per maand, uniek in Europa
.

Spartoo is gecertificeerd door de Nederlandse Thuiswinkelorganisatie. Op de website is de certificering zichtbaar. 

Klanten van Spartoo profiteren van een gratis levering in Nederland en België, en een mogelijkheid van retoursturen zonder kosten.


Belangrijke informatie over korting bij Spartoo.be Sales

De vermelde korting bij Spartoo.be Sales is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Spartoo.be Sales gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Spartoo.be Sales. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Spartoo.be Sales. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Spartoo.be Sales in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.