Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Sport44.com

1.75% korting bij Sport44.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Sport44.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Sport44.com biedt een hoogwaardig assortiment sportartikelen tegen zeer scherpe prijzen. Sport44.com is vanaf 2004 actief en is dan ook een vertrouwde naam in de sportwereld. De focus ligt vooral op duursport; sportvoeding, fietskleding, fietsaccessoires, hardloopkleding, inline skates. Daarnaast hebben zij ook een beperkt wintersportassortiment.

Bijzonder trots is Sport44.com op het assortiment A-merken, zoals: Thule, Giro, Bell, Shimano, Flow, Powerbar, Multipower, Craft, Castelli, Pearl Izumi, Sidi, Bic sport etc.

Voordelen van Sport44.com:
• Hoogwaardig assortiment (A-merken)
• Afhalen, bekijken, passen op locatie mogelijk (conversie verhogend!)
• Verzenden vanaf € 99,- gratis
• Uitstekende klantenservice
• Diverse veilige betaalmethodes
• Webshop keurmerk


Specificatie korting bij Sport44.com


Sales meer dan € 200: €3.50
Sales minder dan € 200: 1.75%

Belangrijke informatie over korting bij Sport44.com

De vermelde korting bij Sport44.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Sport44.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Sport44.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Sport44.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Sport44.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.