Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Sportcompressiekleding.nl

3.5% korting bij Sportcompressiekleding.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Sportcompressiekleding.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Sportcompressiekleding is gespecialiseerd in Sport Compressiekleding voor allerlei verschillende sportactiviteiten. De bezoeker kunnen snel en eenvoudig vinden wat ze zoeken door een duidelijk en overzichtelijk menu. Ook kunnen bezoekers informatie opzoeken in de informatieportal. Bezoekers van deze site vinden dan ook naast de producten ook betrouwbare informatie. Ook staan er ervaringen van klanten op de site en is de eigenaar van Sport Compressiekleding ook een sporter die zelf veel materialen uitprobeert. Klanten kunnen dan ook goed en eerlijk geïnformeerd worden.

USP's van deze webwinkel zijn:
• Gratis verzending van de producten
• Maatbepaling voor de klant
• Vele betalingsmogelijkheden waaronder achterafbetaling
• Vaste klantenkorting waardoor een hoog percentage terugkerende klanten en loyaliteit


Specificatie korting bij Sportcompressiekleding.nl


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij Sportcompressiekleding.nl

De vermelde korting bij Sportcompressiekleding.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Sportcompressiekleding.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Sportcompressiekleding.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Sportcompressiekleding.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Sportcompressiekleding.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.