Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Sportenspelkoerier.nl

2% korting bij Sportenspelkoerier.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Sportenspelkoerier.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Sportenspelkoerier is onderdeel van iVentures webconcepts, waar ook de succesvolle website Fitnesskoerier.nl onder valt.

Sportenspelkoerier richt zich op de online verkoop van allerhande sport- en spelartikelen voor zowel jong en oud. Hieronder wordt verstaan groot en klein buitenspeelgoed, speeltafels zoals tafeltennis of tafelvoetbal en sportieve artikelen zoals basketbalpalen en voetbalgoals.


Specificatie korting bij Sportenspelkoerier.nl


Algemeen: 2%

Belangrijke informatie over korting bij Sportenspelkoerier.nl

De vermelde korting bij Sportenspelkoerier.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Sportenspelkoerier.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Sportenspelkoerier.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Sportenspelkoerier.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Sportenspelkoerier.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.