Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Sporthuis.nl

3% korting bij Sporthuis.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Sporthuis.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Sporthuis.nl biedt een grote variatie sportartikelen on-line aan. Sporthuis.nl biedt een uitgebreid en breed assortiment aan op gebied van verschillende sporten zowel indoor als outdoor aan consumenten. Tevens is sporthuis gespecialiseerd in teamware voor voetbal, tennis, hockey, indoor en running.

Bij Sporthuis.nl bent u er zeker van dat alle denkbare A merken en producten aangeboden worden. Onder de merken treft u onder andere Nike, Adidas, Babolat, Brabo, Reece, Craft, Erima etc. aan.


Specificatie korting bij Sporthuis.nl


Algemeen: 3%

Belangrijke informatie over korting bij Sporthuis.nl

De vermelde korting bij Sporthuis.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Sporthuis.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Sporthuis.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Sporthuis.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Sporthuis.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.