Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Spreienshop.nl

5% korting bij Spreienshop.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Spreienshop.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Spreienshop.nl biedt het grootste assortiment spreien en quilts voor volwassenen en kinderen van Nederland. De collectie, van leveranciers als Damai, Walra en Hiccups for kids, bestaat uit verschillende stijlen, kleuren, materialen en maten. Bestellingen die op werkdagen voor 17:30 zijn geplaatst en op voorraad zijn, worden dezelfde dag nog verzonden. Komt het totaal bedrag van de bestelling boven de €50,-, dan is de verzending geheel gratis.


Specificatie korting bij Spreienshop.nl


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij Spreienshop.nl

De vermelde korting bij Spreienshop.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Spreienshop.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Spreienshop.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Spreienshop.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Spreienshop.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.