Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Stackershop.com

4% korting bij Stackershop.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Stackershop.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Snel en effectief afvallen met Stacker. 2-talige winkel. Wij verzenden binnen heel Europa. Vele Stacker varianten.


Specificatie korting bij Stackershop.com


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Stackershop.com

De vermelde korting bij Stackershop.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Stackershop.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Stackershop.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Stackershop.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Stackershop.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.