Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Steunkousen-Online.nl

3.5% korting bij Steunkousen-Online.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Steunkousen-Online.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Steunkousen-Online.nl is gespecialiseerd in steunkousen en sport steunkousen (sportcompressiekousen). Bezoekers kunnen snel en eenvoudig vinden wat ze zoeken door een duidelijk en overzichtelijk menu wat makkelijk tot conversie leid. Klanttevredenheid is wat telt voor Steunkousen-Online en klanten worden snel, eerlijk en goed geïnformeerd.

- Grootste assortiment steunkousen en sport steunkousen
- Maatbepaling voor de klant
- Vele betalingsmogelijkheden waaronder achterafbetaling
- Vaste klantenkorting waardoor een hoog percentage terugkerende klanten en loyaliteit

Steeds meer mensen, jong en oud, gebruiken steunkousen of compressiekousen. De markt voor sportcompressiekousen is al enige tijd sterk groeiend en zal sterk blijven groeien wat voor affiliates erg interessant is. Steunkousen-Online is één van de toonaangevende webshops voor steunkousen en sportcompressiekousen.


Specificatie korting bij Steunkousen-Online.nl


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij Steunkousen-Online.nl

De vermelde korting bij Steunkousen-Online.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Steunkousen-Online.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Steunkousen-Online.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Steunkousen-Online.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Steunkousen-Online.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.