Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Stoerekindjes.nl

3.5% korting bij Stoerekindjes.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Stoerekindjes.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

StoereKindjes.nl is dé webwinkel voor leuke en stoere UV Kleding. StoereKindjes.nl heeft het leukste en stoerste UV kleding assortiment voor kinderen van 0-15 jaar. Denk hierbij aan UV badpakjes, UV shirts UV shirt en Boardshorts. Daarnaast verkopen StoereKindjes.nl andere stoere spullen zoals waterschoentjes, zonnebrillen, poncho's, badhanddoeken en noem maar op. De komende maanden gaat de zon weer schijnen en is het belangrijk dat kinderen goed beschermd de zon ingaan. Als een kind twee keer verbrand voor z'n 15e, ontstaat er al zo' n 200 - 300% meer kans op huidkanker bij het kind (1 op 7 Nederlanders krijgt op dit moment huidkanker). Een goede bescherming is daarom cruciaal.
UV Kleding is dan echt een uitkomst:
• De UV zwemkleding droogt snel
• De UV zwemkleding zit heerlijk luchtig
• De UV zwemkleding sluit goed aan op het lichaam
• De UV zwemkleding beschermt met factor 50+ UPF
• De UV zwemkleding ziet er super leuk uit!

Voor ouders is de UV kleding en UV zwemkleding ideaal. Geen gedoe meer met keer op keer insmeren met dure zonnebrandcrème, de UV kleding droogt super snel en kan gewoon gewassen worden.


Specificatie korting bij Stoerekindjes.nl


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij Stoerekindjes.nl

De vermelde korting bij Stoerekindjes.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Stoerekindjes.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Stoerekindjes.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Stoerekindjes.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Stoerekindjes.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.