Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

StyleConnect.nl

6.5% korting bij StyleConnect.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij StyleConnect.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

StyleConnect.nl is een herenkleding webshop waar echte mannen terecht kunnen voor stoere kleding met karakter. Door middel van een unieke mix binnen de website tussen de webshop, lifestyle blogs en persoonlijk advies, maakt dat StyleConnect.nl meer is dan een webshop. Met merken die graag een knipoog geven aan ruige scenes zoals de motor bike scene, maakt het assortiment tot een unieke hand gekozen selectie. Daarnaast genieten bezoekers van een snelle levering en uitgebreide klantenservice met oog op het individu. StyleConnect.nl heeft gekozen voor een volledig custom build website. Dit zorgt voor een enorme flexibiliteit om alles zo vorm te geven zoals gewenst. Hierdoor is StyleConnect.nl staat om het beeld wat zij willen uitdragen optimaal naar voren te brengen. De unieke vormgeving zorgt voor een frisse, vernieuwende uitstraling.


Specificatie korting bij StyleConnect.nl


Algemeen: 6.5%

Belangrijke informatie over korting bij StyleConnect.nl

De vermelde korting bij StyleConnect.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van StyleConnect.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij StyleConnect.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij StyleConnect.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij StyleConnect.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.