Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Subsidesports.be

2.5% korting bij Subsidesports.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Subsidesports.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Subside Sports: de voetbalshop met het grootste assortiment voetbalshirts

Subside Sports, één van de grootste aanbieders van voetbalmerchandising ter wereld, is nu ook actief in België. Met de opening van de Belgische webwinkel op www.subsidesports.be kan de Belgische voetballiefhebber nu officiële voetbalkleding uit alle internationale competities bestellen. Naast de clubkleding is ook van vrijwel alle landen het tenue van het nationale elftal beschikbaar.

De internationale voetbalspecialist Subside Sports is opgericht in 1997 en levert voetbalshirts, limited editions van voetbalartikelen en exclusieve voetbalproducten van over de hele wereld. Zowel van clubs als nationale teams uit Europa, Azië, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika. Na winkels in Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, de Verenigde Staten, Nederland en Japan, opent Subside Sports een Belgische webshop.

Subside Sport behoort tot de grootste spelers ter wereld op het gebied van voetbalmerchandising. Het assortiment bestaat uit meer dan 6000 verschillende producten, verdeeld over 700 rubrieken. Alle items die in de webshop worden aangeboden, zijn daadwerkelijk op voorraad, zodat er snel geleverd kan worden. Daarbij beschikt het bedrijf over eigen drukstudio's waarin de voetbalshirts voorzien kunnen worden van een naam en nummer, zowel de officiële bedrukking van bestaande spelers als eigen namen en nummers.


Belangrijke informatie over korting bij Subsidesports.be

De vermelde korting bij Subsidesports.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Subsidesports.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Subsidesports.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Subsidesports.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Subsidesports.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.