Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Sunliner.nl

2.5% korting bij Sunliner.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Sunliner.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Als allround touroperator, vlieg-, bus- en autovakanties naar Spanje, is het aanbod onderscheidend ten opzichte van andere aanbieders. Dankzij compleet nieuwe modules en een volledig nieuw revolutionair boekingssysteem, heeft Sunliner de meest nieuwe en actuele prijzen. Rechtstreekse koppelingen met de hotels leveren de klant veel prijsvoordeel op! Deze heeft te allen tijde real-time de beste prijsdeals! Overzichtelijk vindt men alle vervoersmogelijkheden handig op een rij gezet. Elk moment van de dag zijn de aanbiedingen up-to-date! Sunliner verzorgt ook prettig geprijsde weekendjes naar o.a. Barcelona. Eventueel inclusief een voetbalpakket:Bezoek aan een voetbalwedstrijd van FC Barcelona, een rondleiding door het stadion, kijkje in de kleedkamer van FC Barcelona en de mogelijkheid om het veld te betreden. Voetbalarrangementen zijn ook te boeken voor Real Madrid en andere clubs. Maar ook Formule 1 arrangementen en kaartjes en arrangementen voor alle popconcerten in Spanje zijn makkelijk en snel te boeken. Sunliner is ANVR en SGR lid en is aangesloten bij het Calamiteitenfonds.


Specificatie korting bij Sunliner.nl


Algemeen: 2.5%

Belangrijke informatie over korting bij Sunliner.nl

De vermelde korting bij Sunliner.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Sunliner.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Sunliner.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Sunliner.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Sunliner.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.