Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Sweetoffer.nl

2% korting bij Sweetoffer.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Sweetoffer.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

SweetOffer.nl, de nieuwe dagaanbieder van de eigenaars van o.a. DayDealers.nl!

SweetOffer.nl is een dagaanbieder die elke dag een exclusief product of dienst verkoopt met korting oplopend tot wel 90%! De aanbiedingen zijn altijd 48 uur geldig en minimaal 1 nieuwe deal wordt per dag geplaatst. Inderdaad, u leest het goed! Elke dag wordt er een nieuw product aangeboden met een hoge korting. Precies om 12 uur ‘s avonds wordt de aanbieding ververst.

Er kan eenvoudig betaald worden door middel van iDeal, PayPal, Direct E-banking, GiroPay of Mister Cash. In de meeste gevallen is de aanbieding binnen 10 werkdagen geleverd!


Specificatie korting bij Sweetoffer.nl


Algemeen: 2%

Belangrijke informatie over korting bij Sweetoffer.nl

De vermelde korting bij Sweetoffer.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Sweetoffer.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Sweetoffer.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Sweetoffer.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Sweetoffer.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.