Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Tablettotaal.nl

1.5% korting bij Tablettotaal.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Tablettotaal.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Bij Tablettotaal.nl vindt u alle accessoires voor een Tablet.

Gespecialiseerde webshop op het gebied van Tablethoezen voor de iPad, de iPad Mini, de Google Nexus 7, de Samsung Galaxy Tab 2 ( P3110 en 5110) en de Samsung Galaxy Note 8.0 en 10.1.
Alle artikelen worden direct uit eigen voorraad geleverd en te verkrijgen in diverse uitvoeringen en modekleuren. Bij iedere hoes krijgt de klant Gratis een Screen Protector ter waarde van € 9,95.
Er worden bovendien geen verzendkosten berekend!

Tevens heeft TabletTotaal.nl de mogelijkheid om hoezen met een bedrijfslogo te bedrukken. Dit is al mogelijk bij een afname van 5 stuks per soort/per kleur. De Webshop heeft een Qshops keurmerk.


Specificatie korting bij Tablettotaal.nl


Algemeen: 1.5%

Belangrijke informatie over korting bij Tablettotaal.nl

De vermelde korting bij Tablettotaal.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Tablettotaal.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Tablettotaal.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Tablettotaal.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Tablettotaal.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.