Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Taha.nl

2% korting bij Taha.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Taha.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Taha.nl heeft een breed aanbod van vakantiehuizen in het echte Spanje, weg van het massatoerisme. Van een eenvoudige vakantiewoning of modern ingericht appartement met dakterras in een dorp tot luxe villa met zwembad en tennisbaan.

Alle huizen van Taha.nl zijn geselecteerd op hun bijzondere ligging en de kwaliteit en sfeer, van authentiek tot modern.
Taha.nl kent ieder gebied goed en heeft ieder huis bezocht. De vakantiehuizen van Taha.nl vindt u in Spanje in Andalusië, te weten Costa de la Luz, Alpujarras, Serrania de Ronda, Sierra de Aracena, Axarquía, Subbetica, Antequera en Cabo de Gata. Op het Canarische eiland Lanzarote en in de Balearen in Mallorca. Ook zijn er vakantiehuizen in Alicante en in Catalonië.

Voordelen van Taha.nl
• Taha.nl is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)
• Accommodaties in de mooiste gebieden van Spanje
• Deskundig advies van de echte Spanje-kenners


Specificatie korting bij Taha.nl


Algemeen: 2%

Belangrijke informatie over korting bij Taha.nl

De vermelde korting bij Taha.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Taha.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Taha.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Taha.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Taha.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.