Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

TakeThis.nl

8.75% korting bij TakeThis.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij TakeThis.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Sexshop TakeThis is al jaren een begrip in Erotiekland. Met meer dan 20 jaar ervaring in de erotische industrie en 10 jaar online ervaring weet TakeThis als geen ander hoe klanten het beste bedient kunnen worden.

Sexshop TakeThis heeft zonder twijfel het meest uitgebreide assortiment van de Benelux. Vanuit het magazijn kan TakeThis meer dan 7000 artikelen uit voorraad leveren. TakeThis is altijd op zoek naar de laatste nieuwe trends en zetten gemiddeld meer dan 100 nieuwe artikelen per maand online. Door scherp in te kopen zorgt TakeThis ervoor dat de prijzen in onze online shop aantrekkelijk kunnen worden gehouden.

Sexshop TakeThis heeft een eigen Showroom met afhaalbalie. Onderzoek heeft uitgewezen dat online winkelende klanten het erg waarderen als een bedrijf over deze mogelijkheden beschikt. Het geeft een gevoel van vertrouwen. Hierdoor heeft de gemiddelde klant direct al meer vertrouwen in het bedrijf en zal hij of zij sneller tot aankoop overgaan. TakeThis is niet alleen een winkel op internet, TakeThis heeft een plek waar onze klanten langs kunnen komen om te kijken en om hun bestellingen op te halen.

Kernbegrippen :

• Zeer ruim assortiment met scherpe prijzen
• Wereldwijde (verzekerde) verzending met TNT Express, GLS en DPD
• Gemakkelijk en veilig betalen met alle gangbare betaalmethodes
• Eigen showroom en afhaalbalie
• Service, kwaliteit, snel en discreet
• Gratis kado bij bestelling
• 100% discreet verpak
• TakeThis stuurt geen ongevraagde reclame
• De doelgroep bestaat uit mannen en vrouwen vanaf 18 jaar


Specificatie korting bij TakeThis.nl


Algemeen: 8.75%

Belangrijke informatie over korting bij TakeThis.nl

De vermelde korting bij TakeThis.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van TakeThis.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij TakeThis.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij TakeThis.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij TakeThis.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.