Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Tandonline.nl

1.75% korting bij Tandonline.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Tandonline.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Tandonline.nl is dé webshop op het gebied van tandheelkunde en mondverzorging. Tandonline.nl is opgericht en wordt gedragen door tandartsen en mondhygiënisten die doorlopend zoeken naar de beste producten voor een optimale mondverzorging van hun patiënten.
Tandonline.nl laat zich voortdurend adviseren door professionals. Tandonline.nl levert producten van alle grote merken en streeft naar een groeiend assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten voor een optimale mondverzorging. Daarnaast geeft Tandonline.nl advies en informatie over het nut van diverse producten bij mogelijke aandoeningen.


Specificatie korting bij Tandonline.nl


Algemeen: 1.75%

Belangrijke informatie over korting bij Tandonline.nl

De vermelde korting bij Tandonline.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Tandonline.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Tandonline.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Tandonline.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Tandonline.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.